pondělí 29. června 2015

na hraně

tohle uz vubec neni prdel, tohle uz neni pretvarka a neni to ani maska, tohle je proste spatny, na hovno, naprosto v prdeli.

neznam se, neexistuju, ztratila jsem se a uz se nenasla, proste nejsem. moje ja se nekam ztratilo, zmizelo a rozplynulo se, mozna vlitlo do par z vas, ale ja se nepoznavam, ta ruda rtenka co se mi krvave vysmiva v zrcadle nejsem ja.

kazdou chvili jsem nekdo jinej, pokazdy nekde najdu kousek svyho ja a jak se vsechny ty stripky snazim nalepit zpatky k sobe, akorat v tom delam jeste vetsi bordel, takovahle nejsem, nikdy jsem nebyla.

chytam te za ruku a vykladam ti nejaky sracky vo tom ze je mi s tebou fajn, ale cely je to vlastne lez, aspon teda myslim, strkas mi jazyk do krku, zaviram voci a v hlave mam stejne nekoho jinyho.

dva tejdny se nebavime, projizdim ti socialni site jak pica a pak s tebou sukam, vzapeti toho lituju a vo deset minut pozdejs te povaluju na postel a chci jeste, ale nejsem toho schopna, voblikam se a jdu do pici, vencim s tebou psa, dasa je v pohode a slzy schovavam za slunecni brejle, nemuzu s tebou bejt, ale chci te celyho pro sebe... zarlim na vsechny pici zatimco jsem sukala s nekym jinym, jsem zasranej pokrytec, nenavidim se.

chodime spolu na kaficka, divas se mi do voci a rikas ze me mas rad, chytas me za ruku a hladis po vlasech, zijem si svuj zasranej lovesong, ale ja tohle nechci, nechci nic z toho, jdete vsichni do prdele

jenom nechapu proc me vopoustite, proc me posilate do prdele, proc se vsechno zbortilo a rozpadlo, nebavi me s vama resit drogy, ale proc se nezfetovat, sla bych do toho, yolo píčo

pojďme spolu šukat častěji, stejně se milujem

2 komentáře:

  1. chytni mě za ruku zapal mě a běž. víš, byla bych tu pro tebe. chtěla bych být. kdyby ses na mě tak trochu nevysrala.

    OdpovědětVymazat
  2. číst jak se ničíš mě ničí.

    OdpovědětVymazat