neděle 22. února 2015

co ti je?

"nenavidim te"
"ja te miluju"
"neverim"
"ale mela bys"

vzdycky poslusne otevru pusu a delam cokoli mi reknes, "delej lasko, az po koren," boli me pusa, ty mi davas pusu na celo behem toho co ti kourim pero? jak je to mozny, "pojd si zasukat, delej, ja te oprcam" ("tyvole neblbni, vzdyt mam kramy"), ale pak mi to bylo svym zpusobem lito, vzdyt uz to jsou skoro ctyri tejdny, co se deje, proc me provokujes, nahraj mi lovesong, kup mi boty... "das mi pusu?"

chci toho po tobe moc, zejo, priznej se, vadim ti, jedu v tramvaji a boli me bricho, chci te mit u sebe, v sobe, sedim v hospode a snupu kofeinovy tablety, porvy si. ("a co to vlastne dela?)

lidi jsou hloupy, dej mi kilo a dam ti jich deset, jasny, srazy za pul, ciga ciga, potrebuju ciga, zase je zdrazily, proc kourim kdyz mi to nechutna?

boli me bricho, fakt, je mi na zvraceni, obejmi me, proc sedis metr vode me, tresti mi hlava, uz tolik nebrecim ale psycholozce chci rict neco jinyho, zacnu zrat prasky a bude mi krasne, zejo? 

"tak ho zkus svest, znas to, budes se tvarit ze s nim chces prcat a tesne predtim zacnes jecet na mamu, at te zachrani"
"kamo, ja nebudu svadet pritele moji matky"

mam divny kamose, chtela jsem jit na pivo ale prej to nejde, prej mu nestoji pero, nemuze si vyhonit a proto nikam nejde, porval si osum zeldoxu, uz je to tejden a stejne porad spi, je prejetej, co ti je?

temno i ve dne, jsem unavena, jsem stastna, mam moc energie, jsem opila, co delas tyvole, ja nehulim, vystydnul mi caj, uz vcera, posli mi dalsi dily skins, nemrac se, fakt je mi spatne vod zaludku ("chces kouda kebabu?")

chce se mi spat, ten kofein nic nedela, ctes to vubec? ctu si napisy na svoji zdi, jsou tu uz tak dlouho, naivne, pripadam si naivne, usmivam se

kamos ma narozky, sedim v hospode, po mesici palim brko, jdi do pici, nemluv na me, dej mi bonbon...

"povez mi neco chytryho... jo sorry, to bych po tobe chtel moc"
delas si prdel? jsem v pici, uz dve hodiny drzim hubu, co po mne chces, dobrou mami, boli me bricho, nestiham svoje myslenky, jsem atogantni a namyslena

"koupil jsem ti podvazky a melas je na sobe jednou," ale vzdyt je mam, koukej na moje nohy, proc nevytahujes pero, sukej me, delej, neumim bejt dominantni, svaz me, prece musis mit nejaky penetracni touhy

svym zpusobem jsem uchyl, ale nejsem schopna dat to najevo, nejsem schopna niceho, co to se mnou je, priste az se vopijem treba v sobe probudim tu zrzku z porna, uz vlhnu, stoji ti pero?

(zachran me, miluju te)

2 komentáře:

  1. nevim proč, my odpadlý holky píšeme vo sexu, my všichni o tom píšem
    nevim proč

    OdpovědětVymazat