čtvrtek 2. října 2014

nic a přitom všechno

nikdy bych neřekla, kolik se toho točí okolo sexu.

a nebo taky nic. všechno vždycky souviselo se všim, záleží jenom na tom, jak moc si to připustíš. protože když se nad tim zamyslíš hodně, zbytečně moc, spojí se to všechno.
většinou o tom víš, ignoruješ to, nepřikládáš tomu váhu. a pak, když jsi v okamžiku naprostýho šílenství a nenávisti k vlastní osobě, když brečíš a lituješ se jako malá píča, cejtíš se tak zasraně na dně, tak hloupě a víš, že tohle si fakt posrala, že tohle jen tak nespravíš... bude to ještě horší.

nikdy mi nepřišlo špatný s někým řešit to, co mě trápí, spíš mi to naopak pomáhalo. jenom jsem si neuvědomila, že ty seš první člověk, s kterým bych něco měla řešit. první a poslední.
jasně, mám ráda sladký řečičky, ale toho co mi říkáš si vážim daleko víc. (měla jsem husí kůži, když mi tvoje slzy dopadly na krk.)

chtěla jsem ti pomoct, ale vlastně ani nebylo od čeho. chtěla jsem se ti omluvit, ale nedokázala jsem to. mlčela jsem stejně, jako když ses na něco ptal. a když jsi odešel, věděla jsem přesně, co říct.

pořád nevidím nic špatnýho v tom, že s někým řešim to, co mě sere. jenže to rozebírám moc do hloubky, tak zbytečně moc. obdivuju tě, protože kdybych já byla na tvým místě, rozkopu sobě samotný obličej.
...bylo mi ze sebe špatně, protože ti nechci ubližovat. nikomu nic. tohle zůstane jenom tady, dokážu se změnit. (věřil bys tomu?)


ležela jsem tam a nedokázala otevřít oči. poslouchala jsem každý slovo co si řekl, slyšela jsem tě tak  hlasitě, ale sama jsem promluvit nedokázala. cítila jsem slzy za krkem, tak strašně moc studily. zajíkal ses a celý tvý tělo se otřásalo.
bylo mi z toho na nic, tak strašně jsem chtěla aby ses cejtil líp. chci bejt někdo, komu můžeš věřit.

když jsi zvyklej jenom na špatný, tak dobrý nečekáš a ěpatný tě nezaskočí. nezklame. ale já chci bejt něco dobrýho, kurva, chci bejt skvělá. (až se vedlě mě příště probudíš, budu mít tvý péro ve svý ruce.)


nepřišla jsem na to, proč nikdy neudělám určitej první krok. ale je to jenom v mojí hlavě, určitej stav mysli. zvládnu to, budu lepší.




1 komentář: