středa 8. srpna 2018

můj život je jedna šílená diskotéka plná penisů a divnejch holek. kluci, kluci, kluci a nic jinýho neřešim, ale ona by to jinak byla nuda, tak se alespoň bavim. 
byla jsem na testech na hiv, protoze jsem se o tom s nekym bavila a navic jsem videla film The kids a bylo mi z toho nejak uzko. samozrejme jsem v poradku, i kdyz jsem teda nedodrzela trimesicni rozmezi od posledniho sexu, ale jsem mnohem klidnejsi. sli jsme na ty testy s bejvalym, coz je vlastne asi taky bizarni, ale alespon jsem to nemusela snaset sama. “kdyz to budeme mit oba, tak si zasukame, a kdyz ani jeden, tak taky” nezasukali jsme si, ale zdravy jsme oba a taky mnohem klidnejsi. 
a ted budu hodna, zejo. jen jsem si par dni pred vysledkama domluvila rande s klukem co ma krasnej penis, jen se udelal hned po tom, co ho do me dvakrat strcil a navic jsme si ani nerozumneli. takhle vypadam, kdyz jsem hodna? 

taky je tu po roce konecne leto, tak jsem se jela koupat v noci na slavii. v praci me vyzvednul kluk, kteryho jsem poznala prave nekdy loni na ty slavii a nechapu, ze jsem na nej zapomnela. hezkej, hodnej a rozumime si, tak jsem u nej dvakrat prespala, ale nedoslo na vic, nez libani, protoze jsem prece hodna. a taky vypada jako muj posledni bejvalej, coz me trosku desi. dvakrat jsme se byli koupat nahy na ty slavii, pili jsme pivka a povidali si, necemu takovymu rikam romantika... za jak dlouho me to prejde? vzdyt uz to znate, tak si tipnete.

na posledni chvili jsem jela na povalec, dorazili jsme ve ctvrtek vecer, dali nejaky flasky, trochu amfetaminu a vydali se na Bcko, stage, kde hrali jakysi drumy a zas me to po dlouhy dobe bavilo, poradne si zadupat. tuc, tuc tuc, diskoteka. zacala jsem se tam bavit s partou, kterou znam uz hrozne dlouho ale nikdy me nejak nebrali, tak to bylo vcelku zajimavy obohaceni. kdyz zacalo svitat, sla jsem si ke stanku naproti stagy koupit pivko a najendou tam stoji predstava mych sexualnich fantazii, nekdo, koho bych chtela asi jen kvuli tomu, ze ho mit nemuzu. “cau,” obejmu svyho ucitele a zdravim se s jeho kamaradama. “sednem si nekam na cigo?” nadhodim, a tak s pivem polosedame na travu nedaleko stanku s pivem, stagy a mych kamaradu. zacalo to vazne nevinne, co tu delas, jak se mas, uzivas si prazdniny a co jinak a pak jsme najednou v sobe, libame se, rika mi, ze jsem jedina holka ze skoly s kterou by sukal a kdyz se ptam proc, odpovida, ze v sobe mam jakejsi naboj. to je moc hezky. resime psani a veci, najednou je uplny svetlo a za zady se mi ozyva moje jmeno... “tady jsme vlastne hrozne na ocich...” to teda, pousmejem se a za chvili vstavame pro dalsi pivo. potkavame jeho kamarady, presouvame se na vyhlidku k jiny stagy, slunce je tak romanticky videt, obchazime baliky sena a ulehame pred ne. strka mi ruku mezi nohy?  tak jo, na balicich sena behaj jeho kamaradi a maj z nas pravdepodobne dobrou zabavu. dalsi pivo, sedame si na baliky, dalsi pivo, letmy usmevy. “a nepujdem se projit k lesu?” usmivam se, jasne, na nejaky odlehly misto. je to sranda, ma to takovou zvlastni vasen, resime veci, valime se v jehlici, sahame na sebe a povidame si, svoji ruku mam nekdy mezi jeho nohama a on tu svou zas mezi tema mejma, posouva se o trochu niz, nejderv prsa, bricho, najednou ma jazyk presne mezi mejma nohama, asi trochu vzdycham a smeju se, vazne se to deje? pak po dstinama stromu usinam, bodaji me vetvicky a skoro v polospanku slysim neco jako “promin, vzdy kdyz si dam emko tak mi nestoji,” trosku me to mrzi, vlastne jswm to celou dobu chtela a tak resime, kdy to v praze dokoncime, hlavne driv, nez skonci prazdniny, vlastne bychom to nemeli delat a po hodine spanku se probouzim, odchazim pryc se slabym rozloucenim, on prej zustava a ja se vydavam pryc, za svejma znamejma a kamaradama; na flasky a caru, poslechnout si techno a pak utyct pryc, zavolat bejvalymu kterej se stal mym nejlepsim kamosem, tak mu vsechno vybleju a on se mi smeje, vazne, VSECHNO SE TO STALO? jdu si na chvili lehnout, je odpoledne a ja bloumam ve stanu, kamarad co tam vedle me spi se ke mme lepi vic nez by musel, na par minut usinam a po probrani vlastne vazne nevim.       
davam pivko, vodku, energitak a dalsi veci, potkavam ho, tak se na sebe usmejem ale prej uz brzo jedou pryc, takze se znovu nesetkavame. zacina bejt k veceru, cucam cukrik napustenej kapkou acidu a najednou jsem moc, odchazim daleko od stanovyho mestecka, jenom moc nechapu, co se deje. vsechno je zpomaleny, vsechno se uz jednou stalo, lidi se meni v monstra a loutky, tak s kamaradem ze stanu utikame do lesa. 

oteviram treti oko, mezi prazvlastnima paranoama se smeju, nechapu realitu, halucinace jaou tak moc silny, ze nevim kde jsem. v lese objevuju vlastni podstatu a kdyz se po x hodinach vracim mezi lidi, mezi hudbu a party, tak ani nevim, jestli jsem dobra. mam pocit, ze se pocuram, rvu na svuj druhej temnej hlas at si nasere, z ty kyseliny a nedosatku jidla se mi zveda zaludek, chvili sedim a chvili stojim, stale v halucinacich bloudim mezi lidma, divam se na ne a vsichnu maj masky, vsichni jsou plny drog a tak jdu radsi brzo spat. 

dalsi den a dalsi party, uz je sobota, nemam penize, nemam ciga a nemam alkohol stejne jako zbytek party, jeden po druhym somrujem vsechno, co jde. za posledni penize si platim ledovou sprchu, burgera a nekolik piv. nekdo me sezve na trochu speedu, porad mam pocit, ze po tom deklu vim uplne vsechno, nekdo mi podava bacardi. chaozz, moc me to nebavi, ale www byli skvely. sedim kousek od stage a vstrebavam lidi, chodim sem a tam a vedu konverzace, co mi nedavaj smysl, najednou me to cely nebavi, ale ani ostatni se netvari, ze by se bavili. nekonecna party, tak jdu nahoru a pak dolu, somruju posledni cigara a uleham ke spanku, ze kteryho me rusi hudba, ktera ani posledni den festivalu nekonci driv, nez v sest rano. 

jsem  v praze a jsem opila, vazne bych ted oprcala tu moji predstavu sexualnich fantazii a nebo kluka, kterej odjel domu driv nez jsem cekala i kdyz jsme predtim tolik hodin plavali na slavii. mozna si matne vzpominam na bejvalyho, sere me, ale co s tim, kdyz party, platonicky lasky z nocniho plaveckyho bazenu a ucitele jsou mnohem zabavnejsi. ha ha ha, asi se smeju, ani nevim, penisy mi zatemnily mozek. prcat a radsi nic vic, jsem zas novej clovek ale ty touhy jsou stale stejny... rekni mi, ze me milujes, bud se mnou a v mezi case me vyprcej tak, jako nikdo jinej, ja jen budu sedet, pit maly plzne ve svy oblibeny knajpe a smat se tomu, ze to tak vazne je.



x
x

3 komentáře:

  1. Myslím, že to byl Wilde co psal, že "všechny ženy myslí jedině na lásku." Naivka. Všechny ženy myslí jedině na penisy.

    OdpovědětVymazat
  2. I smell some Povaleč here? Takhle to tam totiž chodí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to byla zajimava party, když nejde o život, nejde o nic :-)

    OdpovědětVymazat